Els nostres serveis

Consulta’ns sobre les nostres solucions, podem ajudar-te

Contacta amb nosaltres

Certificació de xarxes

Sipbcn, empresa especialitzada en instal·lacions de cablejats de veu i dades

Les xarxes de cablejat estructurat o xarxes informàtiques són la infraestructura més important dels sistemes de comunicacions. El motiu és que aquestes xarxes de cable són les que suporten absolutament tots els sistemes d’una empresa.

Una empresa instal·ladora de xarxes, com Sipbcn, ha d’estar especialitzada per a realitzar instal·lacions de cablejat de veu, dades i vídeo. Per la qual cosa és imprescindible disposar dels mitjans tècnics necessaris i conèixer tant com certificar la xarxa de cablejat, com diagnosticar i solucionar els problemes que puguin presentar-se en els sistemes de cablejat d’alt rendiment.

Tot això sense oblidar les corresponents acreditacions legals i la formació específica dels professionals, ja que, a mesura que es van desenvolupant i implementant nous sistemes de cablejat, s’exigeix un major rendiment, major seguretat i disponibilitat. La certificació del cablejat és l’única garantia legal que assegura la disponibilitat d’una xarxa complint els estàndards i garanties exigibles.

Disseny i construcció de xarxes

El pentinat de cables no sols serveix a un objectiu estètic. També tenen un objectiu pràctic perquè és la millor manera d’optimitzar espai i facilitar la posterior localització i substitució de cables en cas que fos necessari.

ABANS

DESPRÉS

ABANS

DESPRÉS

ABANS

DESPRÉS

ABANS

DESPRÉS

Altres solucions

Ens agrada treballar de forma ordenada i que tots sàpiguen que és cada cosa

Com podem ajudar-te?

Arcu

Què és SIPBCN
SipBCN Logo

Escriu-nos o truca’ns al

93 198 84 17

    He llegit i accepto l'Avís Legal i la Política de Privacitat.